groep Delft

Blijft op de hoogte via onze nieuwsbrief

De Amnesty groep Delft heeft ook een nieuwsbrief. Momenteel verschijnt deze niet regelmatig maar alleen als er nieuws is van de groep. Je kunt je hiervoor opgeven door onderstaande in te vullen en op Aanmelden te klikken (NB: dit betreft geen lidmaatschap van de groep of van Amnesty).

 

 
 
 
Amnesty International gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van MailChimp. De gegevens worden enkel voor de verzending van de nieuwsbrief gebruikt en worden niet verstrekt aan derden.Onder aan elke nieuwsbrief bevinden zich links met informatie en om af te melden.
 
 

Groepsleden gezocht!

2,5 - 4 uur per week - vrijwilligersfunctie

 

Kan jij je identificeren met Amnesty’s activiteiten ter bescherming van de mensenrechten ? En

voel je er wat voor om met een leuke en gezellige groep een bijdrage te leveren voor een paar uur per week? Wellicht ben jij

dan geschikt om onze groep te komen versterken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste

vrijwilligers om mee te helpen nieuwe activiteiten te bedenken. Leeftijd en achtergrond maken daarbij niet uit.

Lees meer...

Niet zeker of je tijd hebt?

Het is ook mogelijk om als "flexwerker" incidenteel een vrijwillige bijdrage te leveren aan een van bovengenoemde activiteiten. Je bent dan geen lid van de groep maar je kan dan door de groep worden gevraagd om mee te helpen als er ergens meer mensen voor nodig zijn.

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie of om je aan te melden als flexwerker.

 

 


    Spreekt het je aan om je (nog meer) actief in te zetten voor het werk van Amnesty International, ken je iemand die hier wellicht interesse in heeft, of heb je vragen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen    

  

Website Laatst Gewijzigd

  • Laatste wijziging: 29 maart 2022.